Каталог техніки
Запчастини

Осіннє Свято Врожаю

Кожної осені  в Новогалещанськії школі відбувається «Свято Врожаю». Свято Врожаю – осіння благодійна шкільна ярмарка, яка згуртовує навколо себе школярів, батьків, вчителів, а також підприємства і просто мешканців Нової Галещини. Діти, самотужки чи з допомогою батьків, печуть різноманітні солодощі і приносять їх до школи. Потім в школі відбувається ярмарок, на якому всі бажаючи можуть придбати домашню випічку.  Гості ярмарку охоче купують випічку, заохочені не тільки смаком, але й тим, що кошти, отримані від продажу солодощів зазвичай ідуть на розвиток самого навчального закладу.

 

Таким чином дорослі показують дітям, що їх зусилля мають значення, і навіть домашні пиріжки можуть стати частинкою загального добробуту. «Галещина Машзавод» кожного року охоче приймає участь в шкільному ярмарку. Ось і минулої осені співробітники заводу із задоволенням скуштували смаколки від школярів. Тим більше що цього року кошти, які вдалося получити на шкільному ярмарку, були перераховані дітям воїнів, що служать в АТО.

 

Також крім загальної участі в ярмарку цього року завод «Галещина Машзавод» виготовив для шкільної столової стелаж для зберігання посуду. Полиці не тільки допоможуть персоналу організувати простір за допомогою додаткових поверхонь, а і будуть радувати маленьких і дорослих відвідувачів яскравими барвами!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*