Каталог техніки
Запчастини

«Метелик» на варті посівів: вже скоро світ побачить новинку від «Галмаш»

Легкий «Метелик» стане грозою бур'янів та допоможе оптимізувати весь процес культивування ґрунту під сходи. Свою назву нова борона від «Галмаш» отримала не дарма. Досить поверхнево вивчити характеристики «літаючої» техніки для того, щоб зрозуміти - навіть найбільш безневинні на перший погляд девайси можуть стати дієвою зброєю в умілих руках аграрія.

Отже, що ми пропонуємо нашим друзям? Як мінімум - спростити процес обробки ґрунту, зробимо його максимально ефективним та швидким. Наскільки «Метелик», здатний впоратися із завданням?

Дивіться самі - в представленому ролику ми намагалися показати новинку ще до офіційного відео-огляду, а про її «внутрішню силу» розповімо вже зараз.

Борона пружинна «Метелик» БПН-9 створена для:

  • обробітку полів в період попередній сходам та після збирання посівів;
  • знищення однорічних бур'янів «на корню» в фазі білих ниток.

Використовувати техніку рекомендовано на полях ярих та просапних культур, а також для обробки ґрунту зі сходами зимуючих бур'янів восени та руйнування ґрунтової кірки на полях ранньою весною.

«Метелик» впорається і з таким непростим завданням, як знищення однорічних бур'янів на парових полях.

Високої ефективності роботи пристрою вдалося досягти завдяки ретельному продумуванню конструкції нової борони. Опорні колеса девайса розташовані таким чином, що зуби борони проникають в грунт на глибину 2-10 см (залежить від типу обробітку) і розбивають кірку грунту, розривають ниткові сплетіння коренів бур'янів або загортають насіння. Управління робочими елементами борони проводиться за допомогою гідросистеми, що також спрощує працю та робить її максимально ефективною.

Невеликий «Метелик» може бути використаний у комплекті з тракторами різних модифікацій потужністю 80-100 к.с. Дана модель напівпричіпного агрегату з відмінною продуктивністю (7,6-9 га/год) і швидкістю руху 8-10 км / ч відрізняється:

  • економічністю - витрата палива трактора становить 1,8-2,0 л / га;
  • зручними габаритами - вага 1300 кг, ДШВ в робочому положенні 6120 х 9180 х 1200 мм;
  • компактністю в положенні для транспортування - ДШВ 5390 х 4250 х 2100 мм.

Як видно з характеристик, «Метелик» цілком виправдовує свою назву. А відчути її в дії зможе тільки новий власник. Тим більше, ідеальний період для випробувань вже не за горами.

Анонс нової борони Галмаш

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*