Каталог техніки
Запчастини

Економіст відділу збуту Галещина Машзавод

 «Галещина Машзавод» продовжує знайомить вас зі своїми співробітниками. Одна з топ-менеджерів заводу, людина, від діяльності якої, без перебільшень, залежить робота компанії і багатьох працівників,  економіст відділу збуту, Яна Володимирівна Кондрат ‘єва. 

 

Яна працює на посаді менеджера зі збуту з 2007 року. За ці роки вона продемонструвала себе справжнім професіоналом, відданим і люблячим свою справу працівником. ЇЇ ініціативність, доброзичливість і комунікабельність знайшли  схвальні відгуки як у клієнтів, так і у співробітників і парнерів компанії. Яна добре знаходить спільну мову з клієнтами, не зупиняється перед труднощами вирішуючи найскладніші посталі питання.

Неодноразово приймала участь у різноманітних виставках та ярмарках, де була представлена техніка нашого підприємства, а саме: "Інтер АГРО 2008" (м.Київ), Київська виставка на ВДНХ - 2009, День Поля 2010 в Дніпропетровській області, Сорочинська Ярмарка (різні роки).  Починаючи з 2015 року є учасником Виставки в м.Кропивницькому "АГРО Експо".  За участь у виставках неодноразово нагороджувалась дипломами, грамотами, цінними подарунками.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари