Каталог техніки
Запчастини

"Галещина Машзавод" презентувала свою оновлену техніку.

6 липня в м. Дніпро відбулася прес-конференція компанії «Галещина Машзавод», присвячена презентації удосконалень, які завод впровадив в моделі своєї топової техніки.

 

«Галещина Машзавод» - один з найбільших виробників сільськогосподарської техніки в Україні. Компанія веде свою історію з 1940 року і все ще йде в ногу з часом. У світовій практиці на зміну традиційним технологіям обробки грунту прийшли сучасні, які базуються на науково обґрунтованої можливості вирощування сільськогосподарських культур. Щоб отримати урожай вищого сорту, необхідно абсолютно нове сільськогосподарське обладнання. Саме таку техніку виробляє «Галещина Машзавод».

 

Підприємство існує ще з 1940 року, раніше компанія займалася ремонтом дизельних двигунів. У 50-х роках «Галещина Машзавод» випускав будівельні оснастки. А потім в 90-х роках перейшли на виготовлення грунтообробної техніки.

 

«З кожним роком виникає дедалі більше вимог щодо нових технологій в обробці грунту. Тому завод постійно вдосконалює стару техніку і випускає нову. Однією з новинок є шлейфові зубові борони різної ширини захвату під різні потужності тракторів. Шлейфова зубовая борона - це проста у використанні універсальна борона. Основним робочим органом цієї борони є ромбічний зуб, який виготовляється за власною технологією. Цю технологію можна назвати ноу-хау нашого заводу. Зуб має неоднорідний хімічний склад, його хвостовик зроблений зі сталі середньої гарту для більшої витримки при навантаженні або ударі. Сам ніж також виготовлений зі сталі з меншим складом вуглецю. Тому такий зуб більш стабільний за якістю і добре реагує на ударні навантаження. Ще однією новинкою підприємства є паровий культиватор. Його використовують навесні для обробки пара або для передпосівної обробки», - розповіла журналістам провідний економіст заводу Яна Кондратьєва.

 

Завод бере участь в державних програмах, виставках і Днях поля. Цього року з 26 по 29 вересня на виставці АгроЕкспо, яка пройде в Кропивницькому, підприємство представить ще одну новинку. Більш детальну інформацію можна про завод можна прочитати на сайті «Галещина Машзавод».

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари