Каталог техніки
Запчастини

"Галещина Машзавод" випустив нову важку зубову борону - БШН-11.

Ми раді повідомити про те, що "Галещина Машзавод" виготовив нову шлейф-борону БШН-11 «Соломія», важку борону з 11 метровим охопленням. Раніше ми виготовляли 7, 14 і 21-метрові борони, а тепер розширили лінійку ще і 11-метровою.

Робочий орган борони ножевидний зуб закріплений на шарнірній рамці і має ромбічний перетин, що дозволлило значно зменшити тяговий опір всієї борони. Це дозволлило збільшити ширину захвату і загальну продуктивність агрегату при одночасному зменшенні витрат на ПММ і питомих витрат на обслуговування трактора на одиницю посівних площ. Шарнірна конструкція боронок дозволяє добре долати будь-яку кількість рослинних залишків, адже загальна довжина шлейфу з двох борін становить 5 м. Навіть валок соломи, в якому забиваються важкі дискові борони, після одного проходу буде ідеально розподілений по поверхні поля. Рівномірний розподіл залишків - забезпечення більш якісної подальшої роботи агрегатів, які будуть працювати після борони - культиваторів і сівалок, а тут вже нікого переконувати не треба, що від роботи сівалки безпосередньо залежить майбутній урожай. 

Для регулювання ступеня впливу на грунт і рослинні залишки можна встановлювати два положення зуба - в активному і пасивному режимі. Робоча глибина обробітку грунту становить 3-6 см. Ви можете виїхати в поле набагато раніше, тому що на відміну від передпосівного культиватора, шлейф-борона не так чутлива до вологості грунту.

За рахунок маневреності і хорошої транспортабельності, можна швидко переїжджати з поля на поле. Для складання та розкладання борони трактористу не потрібна додаткова допомога, а час перекладу з транспортного в робоче положення становить 3-5 хвилин. Деякі з наших клієнтів завдяки такій гнучкості опрацьовували бороною за одну добу 110 га

БШ-11 агрегатується тракторами класу 150-165 к.с., робоча швидкість складає від 8 до 10 кілометрів на годину, важить борона 3400 кг, а орієнтовні витрати палива у неї всього близько 6 літрів на гектар, що дозволяє значно зекономити на ПММ.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари