Каталог техніки
Запчастини

«Галмаш» їде на AGROSHOW Ukraine 2019: що чекає наших друзів на агрофестивалі?

Завод ГАЛМАШ відвідає AGROSHOW Ukraine 2019

16-19 травня 2019 р. У Черкасах пройде щорічна агро виставка «AGROSHOW Ukraine 2019». У цьому році відвідувачів заходу очікує феєричний фест. Протягом 4-х днів учасники Agrokarnaval будуть дивувати феєричними інтерактивами, креативним оформленням стендів та вибуховим дійством, яке не залишить відвідувачів байдужими.

Таку подію «Галмаш» не міг пропустити. В ході виставки ми готові спілкуватися зі старими друзями, налагоджувати нові зв'язки та дивувати! На «AGROSHOW Ukraine 2019» нами будуть представлені новинки - сільгосптехніка, здатна зробити працю аграріїв максимально ефективною. Що побачать відвідувачі виставки, завітавши на територію стенда «Галмаш»?

Знайомтеся - Борона дискова глибокого розпушування БГН-2,4 «Явдоха». Техніка, незамінна при обробці ґрунтів щільного механічного складу. Серед відмінних характеристик:

  • функціональність - крім розпушування ґрунту борона одночасно подрібнює ґрунт та закладає в неї післяжнивних залишки;
  • багатовекторність - техніка може застосовуватися при підготовці ґрунту до посівних робіт, а також після збирання врожаю;
  • ефективність - оптимальних результатів застосування борони БГН-2,4 можна досягти при щільності ґрунту 3,5 П та вологості 13-27%;
  • продуманість - кожен диск «ромашка» розміщений на окремому валу, що дає можливість продовжити роботу навіть при виході одного з елементів з ладу.

Борона БГН-2,4 «Явдоха» - це величезний крок на шляху до оптимізації ґрунтообробних процесів. Дізнатися про новинку більше ви зможете на «AGROSHOW Ukraine 2019».

Завод ГАЛМАШ відвідає AGROSHOW Ukraine 2019

Другий зразок, який ми привеземо з собою в Черкаси в травні - Культиватор паровий напівпричіпний КПН-3 «Вакула». Техніка представлена в 3-х модифікаціях, що дозволяє застосовувати її в комплекті з усіма класами тяглових тракторів. За допомогою нескладного демонтажу культиватор КПН-3 «Вакула» може бути перетворений в моделі КПН-5,6, а також - КПН-8,2.

Використання в роботі даного примірника дозволить аграріям:

  • повністю позбутися бур'яну - культиватор підрізає рослини, витягує їх залишки на поверхню, що забезпечує їх безповоротне знищення;
  • збільшити продуктивність використовуваної сільгосптехніки - за рахунок збільшеної ширини захвату культиватора та відмінною мобільністю моделі при транспортуванні;
  • заощадити - адже скоротити витрати можна буде за кількома напрямками - фінанси, трудочасов, фізичні затрати, а плюс до всього перерахованого - відмінна якість обробленого ґрунту.

Знайомство з новинками в рамках феєричного «AGROSHOW Ukraine 2019» дозволить провести час з користю та задоволенням. Пориньте в атмосферу фестивалю разом з нами і ще більш ніж 300 компаніями, дізнайтеся про нові тренди в області аграрного господарства та отримаєте масу вражень від 4-х травневих днів, проведених в компанії однодумців.

Виставка традиційно пройде на території аеропорту - Черкаси, вул. Смілянська 168.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*