Каталог техніки
Запчастини

"Галмаш" презентував свою техніку на виставці в Херсоні

З 26 по 28 лютого 2019 року в «Експо-центрі» Херсона пройшла південна агропромислова виставка «Фермер», на якій були представлені нові моделі с / г техніки Галмаш.

Південні регіони України є одними з найбільш родючих та забезпечують до 70% всього врожаю зернових країни, що обумовлює стрімкий розвиток сільськогосподарських технологій в Херсонській та сусідніх областях. Останні досягнення в цій галузі були продемонстровані в виставковому залі «Експо-центру».

Одним з найбільш відвідуваних став демонстраційний стенд Галмаш, на якому в була представлена нова дискова борона «Солоха-verty till». Для обробки ґрунту дана модель використовує турбо-диски, які створюють грудкувату структуру ґрунту без її перемішування та порушення порядку шарів.

Дана технологія поки обмежено використовується на території України, але довела свою ефективність на полях США та Європи. Саме тому дискові борони з колтернимі дисками та зокрема «Солоха-verty till» від Галмаш викликала інтерес у фермерів, зацікавлених у підвищенні ефективності своїх підприємств та застосуванні більш раціональних методів обробки.

Крім того, Солоха-verty till ще й економічно вигідне придбання, тому що придназначена для:

  • Подрібнення та закладення пожнивних залишків;
  • Видалення бур'янів до їх проростання;
  • Обробки верхніх шарів ґрунту;
  • Внесення добрив.

На південній агропромисловій виставці також були представлені нові продукти для селекції рослин, насінництва та здобрення ґрунту, послуги з пакування та транспортування с/г продукції.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*