Каталог техніки
Запчастини

Готуй сани влітку, а сільгосптехніку взимку!

Як мовиться у відомій всім прислів'ї: «готуй сани влітку, а воза взимку», так і ми пропонуємо не відкладати покупку грунтообробної сільськогосподарської техніки, а купувати її зараз, не чекаючи посівних робіт.

Компанія «Галещина Машзавод» з 1990 року успішно виробляє сільськогосподарську техніку для обробки ґрунту. Продукція відрізняється надійністю, практичністю, доступною вартістю і максимально адаптована до реальних експлуатаційних умов аграріїв.

У нас ви можете купити сільгосптехніку наступних видів:

  • культиватори;
  • плуги;
  • борони пружинні;
  • борони зубові;
  • ковзанки.

 

Коли починається підготовка грунту до посадки сільгоспкультур?

Однозначної відповіді на це питання немає, оскільки наша техніка поставляється не тільки на внутрішній ринок України, але і в Казахстан і інші країни СНД. У кожному регіоні власна кліматична обстановка, в залежності від якої починаються передпосівні роботи. Наприклад, в південних регіонах Казахстану, підготовка грунту до посадки починається в кінці березня - початку квітня, а ось в північних, ці процедури починаються не раніше перших чисел травня.

Основне завдання передпосівної підготовки грунту - це максимальне збереження вологи і знищення бур'янів. З цим завданням чудово справляється грунтообробна техніка «Галещина Машзавод», більш того вона відрізняється продуктивністю, надійністю і доступною вартістю. Представлені в каталозі агрегати здатні скласти серйозну конкуренцію закордонним аналогам.

Що ми пропонуємо?

 У нашому каталозі представлена ​​наступна техніка:

1. Плуги
Плуг (глибокорозпушувач) застосовується для обробки грунту, є незамінними на великих територіях. Він відмінно знімає дерновий шар, а також чудово подрібнює ґрунт і бореться з бур'янами.

2. Борони
Цей різновид грунтообробної техніки застосовують для розробки земляних пластів, крім того, вони використовуються для усунення бур'янів, розпушування грунту, процарапуванії дернового шару і підготовки грунту до подальшого засіву.

Залежно від технологічних робочих систем і особливостей конструкції борони бувають двох типів:

- зубовая борона;
- пружинна борона.
Перший варіант чудове рішення для обробки верхніх шарів грунту, а другий активно використовується для глибокої земляний обробки.

3. Культиватори
Культиватори по праву є найбільш затребуваними грунтообробними агрегатами. Вони застосовуються не тільки для суцільної, але і справляються з міжрядної обробітком ґрунту.

4. Ковзанки
Ковзанки відносяться до особливого виду грунтообробної техніки, вони можуть чіплятися причепом до інших агрегатів, а також окремо до тракторів. Цей різновид сільгоспзнарядь є незамінною для ущільнення грунтових земель. Необхідно відзначити, що катки застосовуються не тільки до, а й після посіву. Вони відмінно справляються з наступними завданнями:

- Розпушування верхнього шару грунту;
- Подрібнення великих брил землі;
- Вирівнювання нерівностей.

Чому обирають грунтообробну техніку «Галещина Машзавод»?

Продукція, що випускається нами, сертифікована і відповідає високим вимогам сучасного аграрія. Крім того, їй характерні такі переваги:

- Чудова якість і функціональність;
- Надійність і зносостійкість;
- Агрегати створюються з урахуванням суворих експлуатаційних умов;
- Доступна ціна та невибагливість в обслуговуванні;
- Продуктивність і простота експлуатації.
З усіх питань телефонуйте нашим менеджерам. Вони проконсультують щодо характеристик зацікавившого агрегату, а також запропонують вигідні умови покупки.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари