Каталог техніки
Запчастини

Ми за прогресивне сільське господарство

Вже багато років говорять про те, що методи ведення агробізнесу застаріли, що галузь - неефективна, а сільськогосподарська продукція - неконкурентоспроможна, ціни на паливо і добрива - нестабільні, гривня девальвує ...

До основних проблем галузі відносять:

  • щорічний і непрогнозований зростання цін на продукцію аграрного сектора,
  • відсутність висококваліфікованих кадрів і, як результат, неефективне ведення сільського господарства, монокультурізація і зубожіння земель,
  • слабку генерацію нових робочих місць в аграрному секторі.

Але тим не менш можна спостерігати і позитивні зміни. Міцних прибуткових агрогосподарств в Україні не мало і їх кількість зростає. Виробники сільськогосподарської продукції бачать перспективи виходу на європейський ринок і прагнуть впроваджувати сучасні технології ведення сільського господарства.

ПАТ «Галещина Машзавод» ось вже протягом багатьох десятиліть є надійним партнером як для фермерів, так і для великих агрогосподарств. Наша техніка відрізняється високою ефективністю. Кожна нова модель - це праця команди професіоналів, сучасні технічні рішення і безліч випробувань. Ми також регулярно проводимо технічну модернізацію на нашому підприємстві: застосовуємо зарубіжні IT-напрацювання, впроваджуємо використання програмованих зварювальних апаратів тощо. Тому, ми твердо впевнені, що для української землі наша техніка - найкраща.

Колектив ПАТ «Галещина Машзавод» впевнений, що в українського сільського господарства прекрасне майбутнє.
Ми ростимо свої кадри і для цього на базі підприємства відкрито філію кафедри «Машини та обладнання агропромислового виробництва» Полтавської державної аграрної академії.
Ми також прагнемо переймати передовий зарубіжний досвід і ведемо переговори про співпрацю і можливості організації на базі нашого спільних підприємств.

Нас знають. Нам довіряють.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*