Каталог техніки
Запчастини

Огляд борони зубової важкої Соломія

Незамінним інструментом для ранньовесняного боронування є борона зубова. У число фаворитів українських фермерів агрегат потрапив завдяки своїй високій екологічності. Механічному обробленню грунту фахівці віддають все більшу перевагу в порівнянні з використанням гербіцидів.

У чому ж незамінність такого обладнання? Широкий спектр можливих застосувань робить зубву борону бажаним інструментом для кожного, хто збирається купити сільгосптехніку. Такий агрегат дозволяє:

- рівномірно розпушити верхній шар грунту;
- розподілити по полю пожнивні залишки;
- позбутися від ранніх сходів бур'янів;
- виконати закладення добрив і насіння.

Агрегат причіпний - він є навісним обладнанням для трактора - і часто його використовують разом з культиватором, плугом, сівалкою.

Одне з найбільш істотних переваг зубових агрегатів в тому, що вони не чутливі до вологості грунту. Це робить можливим використання борін на етапі ранніх передпосівних робіт. Однак і в інший час техніка не буде просто припадати пилом: вона дозволяє ефективно боротися з бур'янами протягом усього сезону

Зубові борони в широкому асортименті доступні у виробника «Галещина машзавод». На особливу увагу заслуговує серія «Соломія» - широкозахватні шлейфного агрегати, які ідеально підходять для обробки грунту ранньою весною.

Про переваги борони «Соломії»

Широкозахватна зубова шлейф-борона по праву вважається надійним і універсальним знаряддям для обробітку грунту. Агрегат простий і ефективний, дозволяє обробляти грунт на глибину до 8 см, і при цьому мінімізувати втрати вологи.

«Соломія» має низку переваг, які і стали причиною чималої популярності інструменту серед аграріїв:

- висока ефективність і якість роботи;
- продуктивність;
- сприяння поліпшеною роботи техніки після борони;
- нечутливість до вологості грунту;
- маневреність і мобільність;
- практичність і надійність.

Всьому цьому сприяє модернізована конструкція агрегату.

Робочим органом є закріплений на рамці з шарнірами зуб ножевидної форми. Завдяки ромбічниму розтину значно знижується тяговий опір борони і стає можливим збільшення ширини захоплення. Так зростає загальна продуктивність техніки, і одночасно знижуються витрати на ПММ і обслуговування трактора.

Шарнірна будова рамок, на які монтуються зуби, дозволяють інструменту адаптуватися до змін рельєфу грунту. Завдяки такій конструкції і довжині шлейфу апарат також добре справляється з залишками рослинності. Їх рівномірний розподіл безпосередньо впливає на подальшу обробку землі культиваторами і сівалками.

У власників зубової борони «Соломія» є відмінна можливість примножити свій майбутній урожай за рахунок більш раннього виїзду в поле: агрегати нечутливі до вологості. Ступінь обробки грунту і впливу на залишки рослинності регулюється положенням зуба: він може перебувати в пасивному або активному режимі.

«Соломія» маневрена і транспортабельна: розкладання і складання борони проводиться дуже просто, а підготовка інструменту до роботи займає не більше п'яти хвилин.

Модельний ряд «Соломія»: як вибрати агрегат?

Yes

Якщо Ви поки сумніваєтеся, які борони зубові купити буде найкраще, ми пропонуємо оцінити особливості модельного ряду «Соломія». У агрегатів цієї серії є однакові і відмінні специфікації.

Ідентичні в них такі характеристики

- тип: причіпний;

- робоча швидкість: 8-10 км / год;

- глибина обробітку: 5,8 см;

- витрата палива (орієнтовний): 5-6 л / га;

- дорожній просвіт: 380 мм.

 

 Розрізняються вони здебільшого своїми габаритами:

 

Модель

БШН-7

БШН-11

БШН-14

БШН-17

БШН-21

Агрегатується (клас трактора)

80-100 л.с.

150-165 л.с.

170-200 л.с.

240-280 л.с.

300-320 л.с.

Ширина захоплення

7 м

11 м

14 м

17 м

21 м

Окупність (за рахунок економії ПММ)

1 324 га

1 324 га

1 324 га

1 324 га

1 324 га

Довжина в робочому положенні

8,65 м

8,65 м

11,5 м

11,73 м

11,73 м

Ширина в робочому положенні

7,2 м

11,35 м

14,03 м

17,5 м

21 м

Висота в робочому положенні

0,97 м

0,97 м

0,87 м

0,87 м

0,87 м

Довжина при транспортуванні

5,2 м

8,21 м

13,39 м

17,96 м

16,7 м

Ширина при транспортуванні

3 м

3 м

4,4 м

4,4 м

4,4 м

Висота при транспортуванні

3,5 м

3,5 м

3,05 м

3,05 м

3,05 м

Маса

2 450 кг

3 400 кг

4 200 кг

5 050 кг

6 200 кг

 

Вибір агрегату залежить перш за все від використовуваного сільгоспобладнання, необхідної продуктивності і площ оброблюваного грунту. Як і все вироблене «Галещина машзавод» обладнання, агрегати «Соломія» - це сучасні технології і висока якість. Потенціал їх дуже великий: за відгуками деяких фермерів, однієї такої бороною вдавалося напрацьовувати до 140 га на добу.

Вся техніка надійна в експлуатації і має довгий термін служби, завдяки чому зможе полегшити життя селян не на один сезон. Інноваційні рішення дозволяють не тільки поліпшити процес експлуатації та обслуговування, але також мінімізувати витрати на виробництво. А це позитивно відіб'ється на бюджеті кожного, хто зважився зробити подібну покупку.

Продаж сільгосптехніки компанією «Галещина машзавод» - це широкий асортимент та висока надійність. У правильності свого вибору вже встигли переконатися успішні аграрії з усіх регіонів нашої країни.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари