Каталог техніки
Запчастини

Звіт по виставці AgroExpo-2018

26 - 28 вересня в м. Кропивницький наше підприємство ТОВ ВКФ "АКРО-Україна" Галещина Машзавод тм взяло участь у найбільшій виставці в Україні AgroExpo-2018.

 

Ми привезли на виставку модернізовану техніку, яку ми презентували раніше на прес конференції, а також новинку - борону-мульчувач вертикальну "Солоху-verti till".


Вдало пройшли покази роботи парового культиватора "Вакула" в полі. Представники заводу розповіли про переваги нових конструктивних особливостей цього агрегату всім бажаючим. Відео з демонстрацією культиватора на виставці.

 

 

Серед оновлених зразків - борона зубова Соломія, в якій конструктори нашого заводу модернізували опорні колеса, а також склад основних робочих елементів - зубів даної борони. Сплав з якого виготовляють зуб борони містить спеціальні леговані елементи, які роблять його менш крихким і більш пластичним і відповідно стійким до навантажень. Це дозволяє набагато збільшити термін експлуатації зуба.

 

 

Також ми представили нашу новинку - борону-мульчувач "Солоху-verti till" за допомогою якої тепер можна виконувати принципово новий вид обробки грунту. Вона предназанчена для мінімального обробітку на глибині 5-7 см. Більш докладно про даний метод обробки читайте в нашій статті.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*