Каталог техніки
Запчастини

"Галещина Машзавод" ВКФ "АКРО - Україна" на "AgroExpo - 2017»

"Галещина Машзавод" ВКФ "АКРО - Україна" на Міжнародній виставці «AgroExpo - 2017» в Кропивницькому представило шлейф - борону БШН 21 "Соломія" з захопленням 21 метр і новинки - універсальний культиватор КПН 3,8 "Вакула".

Як розповів в.о. директора "Галещина Машзавод" ВКФ "АКРО - Україна" Роман Кравченко, особливо варто відзначити модернізовану модель культиватора, який може працювати в двох режимах - жорсткому і підпружиненому. Зазвичай для обробки грунту в двох різних режимах застосовуються два різних культиватора. Ця новинка «здатна» на обидва режими.

Культиватор забезпечує відмінну якість обробки грунту, гнучкість в налаштуванні і роботі. Його конструкція дозволяє регулювати ступінь жорсткості стійки.

Сьогодні "Галещина Машзавод" ВКФ "АКРО - Україна" випускає техніку не тільки для України, співпрацює з аграріями Молдови, веде переговори про співпрацю з казахстанськими фірмами.

- Випускаємо дискові борони, шлейфборони і будемо випускати лінійку культиваторів захопленням 3,8, 8, 12, 16 і 20 метрів. Наша техніка не поступається закордонним аналогам, а в чомусь і перевершує їх. Наприклад, що випускаються нами шлейф борони більш транспортабельні, їх робочі органи не чіпляються один за одного при повороті. В імпортних аналогах такі зачепи трапляються. Надалі плануємо освоїти випуск лінійки прикочуючих ковзанок різної ширини захвату, різного діаметру зі сталевими дисками, - розповів Роман Кравченко.

Коментарі
Анатолий Шиловский 12.12.2017, 22:31
Рекомендую ☝️
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*