Каталог техніки
Запчастини

Сільськогосподарська техніка для обробки ґрунту від «Галещина Машзавод»

«Галещина Машзавод» - український виробник сільськогосподарської техніки. Завод заснований в 1940 році, з 1990 року і по теперішній час основною спеціалізацією є випуск сільськогосподарської техніки для обробки ґрунтів. За цей час підприємство випустило понад 1000 одиниць ґрунтообробної техніки, яка активно використовується не тільки в Україні, але і в Казахстані, Росії та інших країнах ближнього і далекого зарубіжжя.

Сотрудники.png

Що ми пропонуємо?

У нас ви можете купити такі види грунтообробної техніки:

  • Борони дискові;
  • Борони зубові;
  • Ковзанки;
  • Культиватори;
  • Плуги;
  • Комплектуючі до продукції, що випускається.

Сільськогосподарська техніка для обробки ґрунту відмінно зарекомендувала себе на грунтах і в кліматичних умовах Казахстану. Більш того, вона не перший рік успішно експлуатується в регіонах країни, а також користується високим попитом у провідних сільськогосподарських компаній, які практикують різні методи обробки грунту.

Ми зацікавлені в тісній співпраці з аграріями Казахстану, тому, активно розвиваємо цей канал. За роки роботи на ринку країни ми налагодили тісні зв'язки з найбільшими сільськими господарствами регіону. Також будемо раді налагодити нові зв'язки з фермерами Казахстану, які будуть побудовані виключно на взаємовигідних, довірчих і тривалих відносинах.

Переваги

При створенні грунтообробної техніки розробники враховують всі складнощі і нюанси, які можуть виникнути в процесі експлуатації агрегатів. Завдяки чому пропоновані сільгоспзнаряддя відрізняються ефективністю, бездоганною якістю і надійністю. Вони не потребують особливого догляду.

Бренд «Галещина Машзавод» - це запорука невибагливості і надійності, продукція може скласти гідну конкуренцію за всіма параметрами провідним світовим виробникам, при цьому відрізняється доступною вартістю. Для більшої вигоди від покупки пропонуємо скористатися різними фінансовими програмами від наших партнерів.

Сільськогосподарська техніка, випущена на нашому заводі, володіє наступними перевагами:

  • Простота в експлуатації і невибагливість у використанні;
  • Відрізняється надійністю конструкції;
  • Висока якість і зносостійкість всіх деталей забезпечує довговічність використання навіть в найважчих умовах;
  • Всі деталі створюються на власному виробництві;
  • Вартість набагато нижче зарубіжних аналогів;
  • Протягом всього терміну служби забезпечується гарантійним та сервісним обслуговуванням.

Випускаються агрегати проходять строгий контроль якості, підлягають обов'язковій сертифікації і відповідають найвищим міжнародним вимогам.

Ми за свою тривалу історію накопичили багатий досвід, а також створили згуртований колектив, що працює як єдиний механізм. Завод бере активну участь в різних виставках сільгосп обладнання, є головним гостем польових свят. Більш того, ми постійно вдосконалюємо свою продукцію, збільшуючи наступні показники:

Yes

  • Технологічність;
  • Зносостійкість;
  • Універсальність;
  • Споживчі властивості;
  • Надійність і невибагливість.

Завдяки перерахованим вище достоїнств і конкурентоспроможної ціновій політиці, що випускаються нами сільськогосподарські агрегати для обробки ґрунту, підкорюють аграрні компанії Казахстану і країн СНД, витісняючи дорогі закордонні аналоги.

Вигідне співробітництво

В даний час наш завод - це ціла команда професійних і досвідчених конструкторів, інженерів і проектувальників, сучасне виробництво, оснащене передовим обладнанням і сервісний центр. Ми займаємося виробництвом сучасної, затребуваною і надійної продукції!

На всю реалізовану сільськогосподарську техніку, призначену для обробки ґрунту, надається обов'язкова заводська гарантія. Більш того, по завершенню гарантійного терміну ми готові надати клієнтам сервісне обслуговування і професійну консультацію.

Ми цінуємо кожного покупця, а для наших постійних клієнтів пропонуємо спеціальні програми, завдяки яким ви зможете купити грунтообробну техніку ще вигідніше. Для оптових покупців передбачені гнучкі ціни і суттєві знижки. Хочете дізнатися більше про акції та знижки або зацікавили характеристики певних агрегатів? Телефонуйте - менеджери компанії дадуть відповідь на всі питання!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари